Pumputbildningar

Dela med andra

Kontakta oss

WILO Nordic AB

Isbjörnsvägen 6
352 45 Växjö

Aktivitetsprogram

Efter en dag fylld med information och nyplanterade kunskaper kan det vara skönt och avkopplande att göra något helt annat.

I vårt aktivitetsprogram kan du välja den aktivitet som faller dig bäst i smaken. Dagen avslutas sedan med mat och dryck på en av Växjös bästa restauranger.

se tennis 320x90

1. Utveckla ditt tennisspel

I Strandbjörkshallen i Växjö har spelare såsom Mats Wilander och Jonas Björkman fostrats, ta chansen att prova på eller utveckla din tennis med etablerade tränare från Växjö TS.

se matlagning 320x99

2. Matlagning

Laga er egen mat tillsammans med kollegor, kunniga kockar ger er tips och idèer. När trerättersmiddagen är klar avnjuts den välsmakade maten i matsalen.

se boule 320x90

3. Boule - precision och känsla

Om du inte testat att spela boule har du här ett ypperligt tillfälle, ledare från Växjö Boulesällskap ger oss tips och går igenom regelboken.

se fotbollsgolf 320x90

4. En annorlunda form av golf

I Rockatorp utanför Växjö ges chansen att prova på att spela fotbollsgolf, en social aktivitet där det gäller att plocka fram känslan i fötterna.

se musik 320x90

5. Spela i ett rockband

Har du någon gång funderat på hur det är att spela i ett rockband, du har nu chansen att välja ditt favoritinstrument och tillsammans med dina kollegor riva av en gammal rockdänga, musiker från Studiefrämjandet guidar oss på vägen.

se golf 320x90

6. Har du fallenhet för golf

Om du funderar på att börja spela golf kan detta vara något för dig, tränare från Växjö GK går igenom teknikerna på banans driving range, möjlighet till spel på korthålsbana alt. 9 hål på den stora banan.

se liveidrott 320x90

7. Elitidrott live

Ska Öster ta sig tillbaka till Allsvenskan, vägen dit är stentuff i en Superetta där ingen match är given eller se Växjö Lakers ta sig an rivalerna i Elitserien, för spelschema - kontakta WILO.

se motorsport 320x90

8. Kul på hjul

Utmana dina kollegor i en fartfylld femkamp på hjul, en speciell typ av bilkörning som garanterat framkallar skratt och engagemang.

Dela med andra

T Tel 0470-72 76 00

F +46 470 727 644

Aktivitetsprogram

Pioneering for You