Pioneering for You

Vinn en Stratos MAXO

Om du arbetar som VVS-konsult eller installatör har du en unik möjlighet att bekanta dig med ny teknik före alla andra. Kunskap ger fördelar, klicka på länken nedan för ytterligare information.

> Gå till formuläret

Vinn en Stratos MAXO + kunskap

Lösungen für
komfortables Wohnen

Projektering och analys

Hjälpmedel i form av pumpvalsprogram, utbytesprogram, CAD-katalog och mycket mera.

> Gå till projektering och analys >>

Projektering och analys

Lösungen für
komfortables Wohnen

Produkthandlingar

Här hittar du monteringsanvisningar, EG-försäkran, broschyrer, datablad mm.

> Öppna Produkthandlingar >>

Produkthandlingar

Lösungen für
komfortables Wohnen

Pumplotsen

Dags att byta cirkulationspump? Ersättaren hittar du snabbt och enkelt med Wilo-Pumplotsen!

> Öppna Pumplotsen >>

Pumplotsen

Lösungen für
komfortables Wohnen

Online-katalog

Här hittar du tekniska data och pumpkurvor samt utskrift av datablad.

> Öppna Online-katalog >>

Online-katalog

Lösungen für
komfortables Wohnen

Värme, Klimat, Kyla

Teaser-Heating-Air-Ventilat

Ett varmt och mysig hem är grundläggande. Se vad Wilo erbjuder för att göra ditt hem mer bekvämt - på ett effektivt sätt!

Läs mer
 

Vattenförsörjning

Teaser-Water-Supply

Färskt och rent vatten är nyckeln till en sund livsstil, blomstrande ekonomi och hållbart jordbruk. Kolla vad Wilo har att erbjuda!

Läs mer

Spill- och avloppsvatten

se avloppsvatten 290 89
Avlopp

Uppfordringsanläggningar och avloppspumpar från Wilo för alla användningsområden med fokus på prestanda och effektivitet!

Läs mer

Nyheter

Vi söker nu en controller till vår Nordiska ekonomifunktion. Våra tillväxtplaner och ambitioner ställer allt högre krav på ekonomisk analys och ett mer omfattande arbete med att utveckla processer och flöden i bolaget. Dessa...

I november kommer du att mötas av en uppfräschad design på vår hemsida. Ny design, nya möjligheter och enklare navigering!

Sedan Wilo Nordic startade upp sina Facebook-kanaler i Norden för dryga 10 månader sen så har antalet följare ökat stadigt och fungerar idag som en snabb och enkel informationskanal ut till våra kunder och partners.

Missa inte mässan Fastighetsfokus VVS, en lokal mässa för fastighetsproffs arrangerad av Nordbygg och VVS-Fabrikanternas Råd. Vårt fokus på mässan är energieffektiva pumpar för fastigheter. Tänk energibesparing med Wilo!

Wilo har begränsad bemanning torsdag den 24 augusti från kl 15:00 och stängt fredagen den 25 augusti på grund av personalkonferens. Vi öppnar som vanligt igen måndagen den 28 augusti klockan 07:00.

Den 20de maj deltog Wilo Nordic i Göteborgsvarvet, ett av världens största halvmaratonslopp.

För Wilos räkning söker vi omgående en Lager- och logistikhanterare till verksamheten i Växjö.

29.03.2017 |

Wilo-EMUport CORE

Den ”stockningsfria” pumpstationen – en pålitlig partner vid avloppshantering.

29.03.2017 |

Wilo-Varios PICO

Maximal kompatibilitet tack vare nya smarta funktioner för anpassning vid utbyte.

I och med lanseringen av Wilo-Stratos MAXO befäster den Dortmund-baserade pumptillverkaren sin ställning som digital pionjär inom pumpbranschen.

Wilo kombinerar nu sina befintliga och nya verktyg på en helt ny webbplats.

29.03.2017 |

Wilo-Rexa Uni

Universell dränkbar pump för pumpning av spill- och dräneringsvatten.

Energirevisioner skapar ett behov av ersättningspumpar – vilken lösning är mest kostnadseffektiv?

Missa inte mässan Fastighetsfokus VVS, en ny lokal mässa för fastighetsproffs arrangerad av Nordbygg och VVS-Fabrikanternas Råd. Vårt fokus på mässan är energieffektiva pumpar för fastigheter. Tänk energibesparing med Wilo!

Vatten är vår värld. Mängden vatten på jorden beräknas till 1,4 miljarder km3. Enbart 0,3 procent av detta vatten finns tillgängligt för människor som dricksvatten.

Vill du följa resan när Wilo leder branschen in i framtiden - även om du inte kan närvara vid ISH personligen?

07.03.2017 |

ISH 2017

Om några dagar kommer världens ledande mässa i vår bransch, ISH, att öppnar sina portar i Frankfurt. Varje år presenterar Wilo innovativa produkter och intelligenta lösningar.

Idag är det International Childhood Cancer Day, vilket vi uppmärksammar med en gåva. Vi har gjort vårt val och hoppas på att många andra företag följer efter.

På Wilo har vi bestämt oss för att växa och behålla vår plats som en av de mest innovativa aktörerna inom vår bransch. För att fortsätta kvalitetssäkra våra produkter och erbjuda våra kunder utomordentlig service startar vi nu en...

Vi önskar Patrik Rosvall välkommen till Wilo! Patrik Rosvall, ersättare till Roland Green som gått i pension, kommer arbeta med pumpar och pumpsystem för VVS-installationer i Södra regionen tillsammans med David Olsson.

Andelen fasta partiklar och föremål i avloppssystemen fortsätter att öka. Särskilt i avlopp från offentliga toaletter, som på sjukhus, affärer, hotell eller järnvägsstationer, finns det ofta föremål (bland annat blöjor, trasor,...

13.01.2017 |

Framtiden är nu!

Under 2017 kommer Wilo ta dig till morgondagens värld.

Skellefteå 24 januari, Stockholm 26 januari, Göteborg 31 januari och Malmö 2 februari.

Över jul- och nyårshelgen har vi på WILO avvikande öppettider.

18.11.2016 |

Produktnyhet

Pumpstation för kondensat - Wilo-Plavis. Wilo-Plavis är en kompakt anslutningsklar pumpstation avsedd för uppsamling och vidaretransport av kondensvatten från kyldiskar, pannor och olika typer av ångbildningsanläggningar.

Företaget WILO fortsätter att växa och tillsätter därmed ett flertal nya tjänster runt om i de nordiska länderna.

Följ Wilo Sverige på Facebook!

Du känner väl till att det i de flesta fall är lönsamt att byta ut en fungerande cirkulationspump …

Den perfekta lösningen för en säker vattenförsörjning, kontinuerlig drift och ett behovsanpassat säkerställt tryck i byggnader och inom industrin. Dess höga verkningsgrad är unik och den tillhör i samtliga avseenden marknadens...

Thomas Alfvegren, ny distriktsäljare för Västra Regionen i Sverige.

Wilo har stängt på grund av personalkonferens torsdagen den 1/9 från 14:30 och hela fredagen den 2/9. Vi öppnar som vanligt igen måndagen den 5/9 klockan 07:00.

Fastighetsfokus VVS är en ny lokal mässa för dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi när det kommer till VVS-installationer i fastigheter.

Med nästan 30 olika storlekar, anslutning DN 40-100 och med motorer inom intervallet 0,8-5,6 kW, är Wilo Stratos GIGA en slagkraftig pump i det övre kapacitetsområdet. Högeffektivitet lönar sig ju alltid - en bästa lösningen för...

Vi söker dig som vill jobba med teknisk långsiktig försäljning och har erfarenhet från vår bransch eller närliggande.

Uppdatera ditt värmesystem inför hösten med Wilo-Stratos PICO, en högeffektiv premium pump, avsedd för alla typer av värmesystem i mindre fastigheter.

Ni har väl inte missat att WILO Nordic nu finns på LinkedIn? Följ oss på LinkedIn för att få en inblick i företaget och ta del av företagets möjligheter!

Användningsområden

Wilo-Stratos

> läs mer

Wilo-Stratos PICO

> läs mer

Wilo-Stratos GIGA

> läs mer

Wilo-Helix Excel

> läs mer

Wilo-Rexa Pro

> läs mer

Wilo Kundsupport

Tel 0470-72 76 00

Mån-Tor: 7.00-17.00

Fre: 7.00-15.30

WILO Nordic AB

Isbjörnsvägen 6
352 45 Växjö

Dela med andra