Pioneering for You

Wilo - så mycket mer än bara pumpar

Lösungen für
komfortables Wohnen

Projektering och analys

Hjälpmedel i form av pumpvalsprogram, utbytesprogram, CAD-katalog och mycket mera.

> Läs mer

Projektering och analys

Lösungen für
komfortables Wohnen

Produkthandlingar

Här hittar du monteringsanvisningar, EG-försäkran, broschyrer, datablad mm.

> Läs mer

Produkthandlingar

Lösungen für
komfortables Wohnen

Pumplotsen

Dags att byta cirkulationspump? Ersättaren hittar du snabbt och enkelt med Wilo-Pumplotsen!

> Öppna Pumplotsen

Pumplotsen

Lösungen für
komfortables Wohnen

Välgörenhet

För oss på WILO är välgörenhet en självklarhet ...

> Läs mer >>

Välgörenhet

Lösungen für
komfortables Wohnen

Värme, Klimat, Kyla

Ett varmt och mysig hem är grundläggande. Se vad Wilo erbjuder för att göra ditt hem mer bekvämt - på ett effektivt sätt!

Läs mer
 

Vattenförsörjning

Färskt och rent vatten är nyckeln till en sund livsstil, blomstrande ekonomi och hållbart jordbruk. Kolla vad Wilo har att erbjuda!

Läs mer

Spill- och avloppsvatten

Uppfordringsanläggningar och avloppspumpar från Wilo för alla användningsområden med fokus på prestanda och effektivitet!

Läs mer

Nyheter

Fastighetsfokus VVS är en ny lokal mässa för dig som är intresserad av energi, miljö och ekonomi när det kommer till VVS-installationer i fastigheter.

Med nästan 30 olika storlekar, anslutning DN 40-100 och med motorer inom intervallet 0,8-5,6 kW, är Wilo Stratos GIGA en slagkraftig pump i det övre kapacitetsområdet. Högeffektivitet lönar sig ju alltid - en bästa lösningen för...

Vi söker dig som vill jobba med teknisk långsiktig försäljning och har erfarenhet från vår bransch eller närliggande.

Uppdatera ditt värmesystem inför hösten med Wilo-Stratos PICO, en högeffektiv premium pump, avsedd för alla typer av värmesystem i mindre fastigheter.

Ni har väl inte missat att WILO Nordic nu finns på LinkedIn? Följ oss på LinkedIn för att få en inblick i företaget och ta del av företagets möjligheter!

Till vårt säljkontor i Malmö söker vi nu en affärsinriktad teknisk säljare. Vi söker dig som vill jobba med teknisk långsiktig försäljning och har erfarenhet från vår bransch eller närliggande.

Sommartider på Wilo-Kundsupport vecka 27-32: Mån-tors: 07:00 - 16:00 Fre: 07:00 - 15:00 Lunchstängt: 12:00 - 13:00

Är du en person som vill jobba med teknisk långsiktig försäljning och har erfarenhet från vår bransch eller närliggande? Till vårt säljkontor i Stockholm utökar vi och söker nu en Affärsinriktad teknisk säljare.

Vi söker dig som vill jobba med teknisk långsiktig försäljning och har erfarenhet från vår bransch eller närliggande.

Så var årets Nordbygg till ända, en mässa med fokus på framtidens bygg- och VVS, och liksom tidigare mässor bjöds det på fyra fullspäckade dagar fyllda med givande möten med en inblick i nutiden såväl som framtiden.

Wilo’s nya serie av pumpar avsedda för eget vatten. Energisnål drift, högt flöde och tryck, samt dricksvattengodkänd enligt Boverkets riktlinjer.

Den 5-8 april är det då åter dags för Nordens största bygg- och VVS-mässa. I vanlig ordning kommer Wilo finnas på plats med ett stort antal intressanta produktnyheter inom segmenten för cirkulation, kallvatten och...

Jesper Kristensson övertar funktionen som Area Manager i Norden och Baltikum, med verkan från 11 april 2016.

Nya pumpstationerna Wilo-Port 600 och 800 för mark och schakt utvidgar Wilo’s sortiment av produkter inom segmentet för spill- och avloppshantering!

Falun 23 februari (Lugnets sporthall), Karlstad 24 februari (Tingvallahallarna), Karlskrona 1 mars (Östersjöhallen), Jönköping 2 mars (Huskvarna Folkets park).

Över jul- och nyårshelgen har vi på WILO andra öppettider.

Nu lanserar Wilo minipumpstationerna Wilo-Drainlift och Wilo-HiSewlift – en serie för hantering av BDT-vatten och avloppsvatten i hushåll.

Nu finns det populära pumpvalsprogrammet Wilo-Selet tillgängligt online. Den nya versionen, Wilo-Select 4 Online, erbjuder konsulter och projektledare nya, flexibla och effektiva dimensionerings- och kalkyleringsfunktioner....

Fredagen den 28 augusti pågår internutbildning hos oss på Wilo, vi är därav lägre bemannade på telefonen och stänger klockan 13:00. Det går givetvis bra att även maila på wilo@wilo.se

Vi söker dig som vill jobba med teknisk långsiktig försäljning och har erfarenhet från vår bransch eller närliggande.

Den 29:e maj var det dags för invigning. De flesta företag från ”VVS-Växjö” med omnejd var på plats för att ta del av detta festliga event.

I egenskap av stolt sponsor så vill Wilo skicka en hyllning till Växjö Lakers Hockey, såväl till spelare, tränare och alla andra i organisationen som gjort denna fantastiska resa möjligt.

År 2015 bidrar WILO med en gåva på 35 000 kronor till cancerfonden.

Användningsområden

Wilo-Stratos

> läs mer

Wilo-Stratos PICO

> läs mer

Wilo-Stratos GIGA

> läs mer

Wilo-Helix Excel

> läs mer

Wilo-Rexa Pro

> läs mer

Wilo Kundsupport

Tel 0470-72 76 00

Mån-Tor: 7.00-17.00

Fre: 7.00-15.30

WILO Nordic AB

Isbjörnsvägen 6
352 45 Växjö

Dela med andra